BorduurserviceNijkerk is ontstaan naar aanleiding van mijn andere webshop. Sinds 2009 run ik al het bedrijf Personal Products. Beide webshops specialiseren zich in het personaliseren van artikelen door borduring. Mijn naam is Johanna de Meijer en ik ben 47 jaar, getrouwd en moeder van 5 kinderen. Als jong meisje was ik al erg creatief in het maken van de leukste creaties. Ook heb ik nog 2 andere webshops gehad op mijn naam, Louise Flores en Jo-lijn. De een verkoopt droogbloemen, de ander alles op het gebied van haaraccessoires. De eerste is beëindigd en de haaraccessoires van Jo-lijn worden nu verkocht via Personal Products.

Het liefst ben ik creatief bezig om de leukste persoonlijke kadoos te maken. Inmiddels heb ik 2 borduurmachines staan en 3 naaimachines. De combinatie van de machines maken dat je ook de leukste cadeaus zelf kunt maken. In 2009 toen onze jongste werd geboren, leek het mij heerlijk vanuit huis te gaan werken. Kort nadat ik was gestart, kwam Miss Glamour op mijn pad. Deze webshop met haaraccessoires heb ik overgekocht.

Wat ik het leukste vind is producten op maat maken. Klanten hebben vaak de leukste ideeën en die wil ik graag gebruiken om iets persoonlijks van te maken. Ook zelf producten bij ons brengen op afspraak is mogelijk. Kom gerust eens om de tafel zitten, onder het genot van een kopje koffie of thee, maken jullie je wensen bekend. We bespreken alle details, zonodig laat ik voorbeelden / materialen zien. Een afspraak is snel gemaakt, want als thuiswerkende moeder, ben ik flexibel en veel aanwezig.